Boka in vårens scenluncher med teater och mat i härlig kombination. 22 mars är …

Boka in vårens scenluncher med teater och mat i härlig kombination.
22 mars är det dags för Kapellet att inta scenen med sin brokiga musikaliska väv av toner och berättelser. Från Norrbottens mörka skogar till gruvorna i Bolivia, över Texas barbecuedoftande landsbygd till rökiga irländska pubar. Fisk- och skaldjurssoppa med tomat, saffran och vitlök serveras då.
29 mars kommer Västerbottensteatern med Frihet, jämlikhet och nalta tro. En hyllning till de som gått före, färgstarka personligheter och en berättelse om starka kvinnor som gjort skillnad i historien. På menyn står Köttfärssoppa med rotsaker, crème fraiche och oregano.
Scenlunchen 5 april är fullbokad, men till gästspelet kl 19 samma kväll finns ännu några få biljetter kvar. Lise & Gertrud som dyker ner i Eva Dahlgrens och Marie Fredrikssons låtskatt. Med två samspelta röster, en makalös cello och en stor portion humor och självdistans.
12 april bjuder Maria Pontén på I ballong över Arktis. En musikalisk resa bland snö, is och stormar, en jakt på sanningen och en osannolik kärlekshistoria. En italiensk kycklingsoppa med grönsaker, bönor och basilika serveras. (I ballong över Arktis spelas även som gästspel kvällstid 11/4 samt 12/4 och kl 13 13/4.)

#norrbottensteatern #scenlunch #soppteater #teaterlunch #luleå #lulea

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot norrbottensteatern

Källa:Norrbottensteatern

Sveriges första länsteater med ett utbud för både stora som små. Teaterhuset ligger vackert beläget i Norra hamn, Luleå