ELVA NYA MOT GSK! Som sagt dubbla matcher för Notasherrarna i helgen. Dock en h…

ELVA NYA MOT GSK!

Som sagt dubbla matcher för Notasherrarna i helgen. Dock en helt ny startelva jämfört med lördagen då Gällivare SK kommer till Arcus söndag 13/3 med avspark 16:30.

GSK vann norra femman i stor stil 2021. Inga förluster och 53 mål framåt på de tolv matcherna. I fyran kommer det såklart att bli tuffare men det blir kul att känna på varandra då GSK är NIK 2:s premiärmotståndare i Norrfyran 8 maj.

Jacob Engström, tränare:
– Vi har en bred trupp så det är bra att alla får matchminuter i benen. Seriepremiären (div 3) är mindre än en månad bort så det är viktigt att alla kommer i så bra matchform som möjligt tills dess.

Söndagslaget:
Morgan G
Soheyl M – Lucas L – Rickard H – D Öhman
Elias I – Sven ES – Joel Sihlberg
Rasmus N – R Lidhammar – Magnus J

Bänken:
V Skogfält, G Hamstig, Anton A, Jesper J, Neo V

Ny spelare
Joel Sihlberg fyller 26 år i april och mot GSK blir det debut i Notaströjan. Joel kommer närmast från Sandviks IK och har även representerat andra Umeåklubbar som Gimonäs Umeå IF, Team TG FF och Täfteå IK.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot notvikensikherr

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.