Sju mål av Jacke mot Myckle IK | Notvikens IK Herrfotboll
Sju mål av Jacke mot Myckle IK

Det är egentligen svårt att säga så mycket om matchen. Den var i praktiken avgjord vid 2-0 efter sex minuter.
Med risk för att låta förmäten får man lov att framhålla Myckles vilja att kriga hela vägen. Den här dagen var man dock inte i närheten resultatmässigt då Notas var ett par nummer för stora.
Jacke gjorde de fyra första målen, Robert Lidhammar stack emellan med femman innan Jacke spikade paussiffrorna 6-0 på straff.

Neo Vesterlund kom in i paus och behövde mindre än minuten för att öka till 7-0. Kevin Fredriksson gjorde sitt första mål i gula tröjan 8-0 och Anton Olofsson, som haft ett skott i målhjulet i första hittade rätt till 9-0.
Rickard Häggståhl fick på en drömträff från 27,5 meter till tvåsiffrigt innan Jacke, som hamnade en stund som mittback, nu uppe på mittfältet avslutade med sitt sjätte och sjunde för dagen, 12-0.

Daniel Engberg, tränare:
– Det finns inte så mycket att tillägga. Så som läget är är det en match vi skall vinna klart och det gör vi. Nu taggar vi för våravslutningen mot IFK Akademi 27:e.

I div 4 spelar NIK 2 borta mot Happis torsdag 23/6 och avslutar våren hemma mot PSFF fredag 1/7.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.