Uppskattat när Luleå kommun besökte Hertsön

Dialog med Luleåborna

Under dagen anslöt flera anställda från kommunens verksamheter för att berätta mer om framtida projekt och byggen på Hertsön. Patrik Bylin, som var en av dem, tyckte att det var bra.

– Jag tycker det är jätteviktigt att vi som kommun syns för att dels visa upp och berätta om allt som kommunen gör och planerar att göra. Det ger bra möjligheter till dialog med Luleåborna och få höra både ris och ros, säger Bylin.

Att Luleå kommun var på plats och medverkade tycker också Anja Johansson, stadsbyggnadsnämndens ordförande, var givande inför kommande projekt och byggnadsarbeten.

– Självklart är det viktigt att vi har en dialog med Luleåborna, speciellt när vi står inför sådana satsningar och då känns det bra att få möta människorna en dag som denna. Sedan måste jag säga att det är riktigt kul och se intresset för allt som händer på Hertsön, säger hon.

Missade du att besöka Luleå Kommuns tält och se skisserna för bland annat Hertsöskolan, Hertsö Badhus och Hertsöheden så är chansen inte borta. På www.lulea.se/hertsön Länk till annan webbplats. kan du läsa mer och kontinuerligt få uppdateringar kring samtliga projekt på Hertsön.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen vartlulea.se

Källa: Vårt Luleå – Luleå kommun, Luleå