Andralaget vill ha revansch på tabellettan | Notvikens IK Herrfotboll
Andralaget vill ha revansch på tabellettan

Höstomgången har rullat igång på allvar. Representationslaget tar emot tabellettan Täfteå på lördag och tränarna försöker matcha på ett klokt sätt.
Det är så att det pga regelverk och det faktum att a-laget stod över i helgen (skulle mött Lycksele som ju drog sig ur) fortfarande är div 3-matchen 27 juni som styr vilka som är tillgängliga för div 4.

Ett par äldre Notaslirare dyker upp i onsdagens matchtrupp. Men även studenterna Målis-Axel och Back-Anton som är tillbaka i stan.

Notas trupp
Axel R
Anton A – Lucas L – Rasmus K – Sven ES
Rasmus N – Olle R – Elias I – Jesper J
Magnus J – D Engberg
Avbytare:
Lucas F, F Öqvist, Ove L, Fred E, A Jabr

Jacob Engström, coach:
– Kul med seriefinal där vi har revansch att ta på Haparanda efter den sura förlusten på bortaplan. – Självförtroendet i laget är på topp efter den senaste matchen och vi känner oss väl förberedda.
– Det gäller att vi tar tag i bollen direkt från start och håller ett högt bolltempo samt är beredda att lägga ner ett jäkla jobb för varandra.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.