Herrtvåan fick sin revansch | Notvikens IK Herrfotboll
Herrtvåan fick sin revansch

Gästerna hade sin bästa period i inledningen och man tog även ledningen redan efter 13 minuter. Notas reste sig snabbt och vände på steken med två snabba mål kring tjugonde minuten. Magnus Johansson nöp till direkt på ett snett inåt bakåt pass och Rasmus Nilsson förvaltade ett friläge.
Efter detta var det Notas match och gästerna hade svårt att skapa farligheter.
2-1 stod sig till paus men i andra small det till ordentligt. I 57:e fick Magnus Johansson på en rackarrökare i nättaket till 3-1 och styvt fem minuter senare hittade Daniel Engberg rätt till 4-1. Även han med ett skott från utanför straffområdet.
HFF reducerade omgående till 4-2 på en hörna som letade sig rätt i mål.
Det blev aldrig riktigt oroligt ändå och i 78:e forcerade Lucas Lundqvist in spiken i kistan. 5-1 efter en hörna.

Jacob Engström, coach:
– En stark insats. Idag fick vi verkligen lägga ned ett ordentligt jobb för att bärga segern. Vilket kanske inte varit fallet i alla matcher. Känns desto skönare att vinna på detta sätt. Så här vill man att matcherna skall vara.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.