Jesper är redo att leda | Notvikens IK Herrfotboll
Jesper är redo att leda

– Vi kommer behöva växa in i det ganska snabbt, men vi ska ändå tro på den spelidé vi har och inte stressa upp oss ifall resultaten inte går med oss direkt. Gör vi det så tror jag det kommer sluta med en lyckad säsong.

Jesper har varit en nyckelspelare under några av klubbens kanske framgångsrikaste år med två avancemang till div 2 (2019 och 2022) och två segrar i Arnes bil cup (2019 och 2022). Lägg därtill ständigt fina dm-skalper.
– Tror att största anledningen till framgångarna är att vi kommit ihop som grupp väldigt bra och att vi har ett spelsystem som vi tror på med kravställningar som vi alla köper.
– Även om det blev lite missräkningar i början av årets säsong så trodde vi alltid på det vi gjorde och hade hela tiden stort fokus på prestationen, vilket visade sig under höstsäsongen, säger han och fortsätter:
– Det är väldigt roligt att vara tillbaka i div 2 igen, extra roligt att vi lyckades gå upp genom att vinna serien.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.