Ytterligare tre seriesegrare klara för 2023 | Notvikens IK Herrfotboll
Ytterligare tre seriesegrare klara för 2023

Anton Ahlgren:
– Känslan efter första säsongen är väldigt bra. Det är nog inte så konstigt med tanke hur säsongen gick. Det känns som att man har spelat här längre än en säsong på grund av hur familjär klubben är. Vi har en grupp som man trivs i på och utanför planen.

Gustav Hamstig:
– En rolig och utvecklande första säsong i notas. Vi hade en bra grupp och spelade en fotboll som jag tycker passar mig perfekt. Väldigt kul att vi lyckades vinna serien också,
– Vi började väl lite sådär men det känns som att vi lärde känna varandra bättre både på plan och utanför och efter sommaruppehållet så såg det riktigt bra ut.
– Det blir en spännande säsong i 2an. Vi har ett intressant lag med många unga lovande spelare. Mina förväntningar är höga både på laget och min egna utveckling.

Kevin Fredriksson:
– Min första säsong i Notas har varit riktigt rolig och utvecklande för mig. En bra grupp med bra ledare. Helt klart rätt val för mig att gå till Notas.
– Under hösten visade vi att vi är ett starkt lag och förtjänar att spela div 2 nästa säsong.
– Själv är jag riktigt taggad inför 2023. Ska bli kul att få fortsätta bygga på det här lagbygget.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.