Jacob blir kvar i staben | Notvikens IK Herrfotboll
Jacob blir kvar i staben

Hur har tankarna gått efter säsongen 2022
– I och med att vi vann serien och således slapp kvala så har man haft mycket tid på sig att samla tankarna och reflektera över säsongen som gick. Jag behövde dock ingen lång betänketid utan kände ganska snabbt att jag ville vara med på en ny divison 2-sejour.

Vad blir din roll 2022?
– Jag kommer fortsätta i min nuvarande roll som assisterande tränare.

Känslan inför 2023?
– Jag är förväntansfull inför den kommande säsongen. Vi har en ung trupp som gjorde det riktigt bra i division 3 så det ska bli intressant att följa deras utveckling i division 2. Jag var med både som spelare och tränare senast det begav sig i division 2 och det är en krävande serie, men samtidigt väldigt rolig att spela i.

Med tanke på erfarenheter från 2020-2021, vad blir viktigt i div 2 ?
– Som alltid när man är nykomling, oavsett serie, måste man vara beredd på att nivån kommer höjas några snäpp. Där har vi rutin dels från tränarstaben samt en del spelare som var med förra division 2-sejouren, så vi är medvetna om vad som kommer krävas som nykomling.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.