Årets spelare klar för ny säsong | Notvikens IK Herrfotboll
Årets spelare klar för ny säsong

Hur är känslan efter att ha summerat 2022?
– Tycker det var en riktigt rolig säsong, där jag för egen del fick bidra med en del poäng och vi som lag, bortsett från några onödiga poängtapp på våren, visade en otrolig styrka säsongen igenom.
– Jag tror att en stor anledning att vi lyckades knipa seriesegern var att vi inte stirrade oss blind på tabellen. På ett sätt var det nog en fördel att vi inte ledde serien stora delar av säsongen då det lätt kan leda till en stress att tappa poäng.
– Vi fokuserade på att prestera en match i taget och en otrolig bra höstsäsong utan förlust ledde till att vi i slutändan passerade Täfteå.

Inför 2023?
– Jag tycker känslan i truppen är bra. Vi har tappat några rutinerade pjäser men fått in flertalet spännande spelare som jag tror kommer lyfta oss.
– Under säsongen som gick tog vi stora kliv som grupp, det är viktigt att vi bygger vidare på det och ser till att dom nya killarna kommer in i det.

Div 2 igen?
– Känslan inför återkomsten i tvåan är bra och förhoppningsvis kan vi som var med förra svängen bidra med lite erfarenhet.
– Sen är det bara att fortsätta tro på vår spelidé och jobba för varandra så tror jag vi går en rolig säsong till mötes.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.