Rasmus är hel och har laddat om | Notvikens IK Herrfotboll
Rasmus är hel och har laddat om

Bild: Roland Aspviken

– Inför mitt andra år i Notas hoppas jag på att fortsätta utvecklas och förhoppningsvis hålla mig skadefri, säger Rasmus.

Det började lovande säsongen som gått. Framför allt med mål i de tre första matcherna i div 4 med andralaget. Men skador spelade en del spratt och Rasmus fick nöja sig med nio inhopp i div 3. Ett mål, borta mot Röbäck, blev det.

– Under säsongen 2022 tycker jag att vi som lag tar ett jättekliv efter sommaruppehållet och verkligen visar varför vi är förtjänta vinnare av serien.
– Vi var många nya i truppen, med mig inräknat, och såklart tar det tid att lära känna varandra som spelare. Tror det var därför vi började säsongen lite knackigt.
– För min egen del led jag av skador majoriteten av säsongen och hade ganska svårt att hitta min rätta form.

– Känslan inför spel i tvåan är spännande. Vi har ett ungt lag där division 2 är nytt för det flesta, men jag tror vi kan göra bra ifrån oss.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.