Emil Edin – ytterligare en talang till Notas | Notvikens IK Herrfotboll
Emil Edin – ytterligare en talang till Notas

Bild: Emil mellan Sebastian Gustavsson och Oliver Ericsson som ju också återfinns i NIK 2023.

Välkommen. Varför blir det Notas?
– Jag har känt att det är en grym träningsmiljö med ett positivt och drivet lag samt engagerade tränare!

Hur ser din fotbollsbakgrund ut?
– Jag började karriären som 6 åring i Sundoms IF och spelade där tills jag var 12 år för att sedan spela med IFK Luleå. Där spelade jag upp tills jag var 16 år för att sedan följa med på BBKs satsning i P19 Superettan.
– Jag har även vart med i Norrbottens P05 länslag.

Om du beskriver dig själv som spelare?
– Jag skulle säga att jag är en mittback som är stark i duellspelet, som gillar att ha mycket boll och gör allt för att vinna.
– Sedan kan jag bli bättre på allt.

Något roligt fotbollsminne?
– Jag vill framhålla min första fotbollsmatch på Sundoms naturgräs mot Lira BK som slutade med vinst vilket gjorde att jag fastnade för fotbollen.

Hur tänker du inför 2023?
– Förväntningar är att jag ska fortsätta utvecklas som spelare och konkurrera om en plats i laget och ha roligt, både på matcher och träningar!

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.