Home Locals - Norrköpings Flygplats Kreta-satsning sommaren 2016 från Norrköping Flygplats

Kreta-satsning sommaren 2016 från Norrköping Flygplats

0
Kreta-satsning sommaren 2016 från Norrköping Flygplats

Detur, som redan flyger till Turkiet från Norrköping, börjar nu också med resor till Kreta.

Det blir sju avgångar med flygstart den 19juni – till och med den 31 juli, resor som är bokningsbara redan nu!

-För oss på Detur känns det viktigt att finnas med på Sveriges fjärde största charterflygplats, så vi ser verkligen fram emot att få erbjuda våra resenärer Kreta också från Norrköping, säger Medine Calik  Marknadskoordinatör på Detur. Grekland har kommit igen mycket starkt som semesterresmål. Kreta är den perfekta semesterön med underbara milslånga stränder och timjansdoftande kullar.
– Härligt med mer flyg från Norrköping för våra invånare i regionen, tycker Bertil Skärblom, Marknadschef på Norrköping flygplats. Flyg föder flyg, så blir det bra bokat som kommer det snart ännu mer flyg till Norrköping.

Norrköping flygplats erbjuder totalt 15 destinationer och ägs sedan 2006 av Norrköpings kommun. Norrköping flygplats är även Sveriges äldsta flygplats för trafikflyg. Norrköping flygplats erbjuder reguljärflyg till Helsingfors och Visby (sommartrafik). Under sommarsäsongen erbjuds chartertrafik till Antalya, Kroatien, Cypern, Azorerna, Rhodos, Kreta och Mallorca, Andalusien. Vintertid erbjuds chartertrafik till Gran Canaria 3ggr/v, Teneriffa och madeira. Norrköping flygplats erbjuder även en fraktlinje till New York via Reykjavik.