Home Locals - Norrköpings Flygplats Strykande åtgång på solresor från Norrköping – 7 av 10 resor är redan bokade

Strykande åtgång på solresor från Norrköping – 7 av 10 resor är redan bokade

0
Strykande åtgång på solresor från Norrköping  – 7 av 10 resor är redan bokade

Sommaren står snart för dörren och just nu är det många svenskar som solsäkrar en vecka eller två till ett varmt resmål. Från Norrköping har Ving resor till Cypern, Mallorca, Rhodos och Kroatien i sommar, och det är ingen tvekan om att östgötarna lockas till Medelhavet. Redan nu är 7 av 10 resor slutsålda från Norrköping Airport.

Här hemma finns alltid risken att semestern regnar bort och vi vet att många svenskar ser till att solsäkra någon vecka till Medelhavet under sommaren. Östgötarna är inget undantag. Från Norrköping Airport har vi ökat volymen med tusen platser över året och redan nu har vi nästan 30 procent fler inbokade resenärer jämfört med i fjol, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Det är mycket glädjande med ett gott bokningsläge från Norrköping. Det här stärker oss i vår övertygelse om att resenärerna föredrar att resa från sin regionala flygplats när möjlighet ges, det är bekvämt och effektivt, säger Bertil Skärblom , Marknadschef på Norrköping Airport.

Vings flygprogram från NorrköpingCypern, måndagar under perioden 22 maj till 9 oktober
Mallorca, tisdagar under perioden 25 april till 13 juni samt fredagar 11 augusti till 15 september
Rhodos, söndagar under perioden 13 augusti till 24 september
Kroatien, lördagar under perioden 20 maj till 5 augusti

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta:

Magdalena Öhrn, informationschef Ving, tel. 0709-513075, magdalena.ohrn@ving.se

Norrköping flygplats erbjuder totalt 15 destinationer och ägs sedan 2006 av Norrköpings kommun. Norrköping flygplats är även Sveriges äldsta flygplats för trafikflyg. Norrköping flygplats erbjuder reguljärflyg till det stora flygnavet München och Visby (sommartrafik). Under sommarsäsongen erbjuds chartertrafik till Antalya, Kroatien, Cypern, Azorerna, Rhodos, Kreta och Mallorca, Sardinien. Vintertid erbjuds chartertrafik till Gran Canaria 3ggr/v, Teneriffa och Kap Verde. Norrköping flygplats erbjuder även en fraktflyg.