Home Locals - Norrköpings kommun ​ Vill du veta mer om kommunens nya kontaktcenter?

​ Vill du veta mer om kommunens nya kontaktcenter?

0
​  Vill du veta mer om kommunens nya kontaktcenter?

Sommaren 2018 öppnar Norrköpings kommuns nya kontaktcenter. Nu bjuds alla som är intresserade av att arbeta i kontaktcentret in till ett seminarium. Under kvällen ges möjlighet till att få veta mer om tjänsterna och om hur kommunens nya kontaktcenter kommer att fungera.

Ett av huvudmålen med kontaktcentret är att skapa en gemensam ingång till kommunen som ger likvärdigt bemötande och service till alla oavsett ärende.

– Tänk att du går och ska shoppa i Spiralen och så ser du att alla butiker har olika öppettider – hur frustrerande vore inte det?, säger Jennifer Benckert, enhetschef för kontaktcenter. Därför är det så roligt att vara med och bygga ett kontaktcenter som ska fungera som ett yttre rum där alla kontor finns representerade. Det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss!

– Anledningen till att vi under nästa år etablerar kontaktcenter är att vi vill förbättra vår kommunikation med kommuninvånaren ytterligare, säger Martin Andreae, kommundirektör. Kontakterna ska vara välkomnande, enkla och korrekta. Jag är övertygad om att vi på detta sätt kommer att åstadkomma stora förbättringar, snabbt.

Torsdagen den 16 november hålls ett rekryteringsseminarium dit alla som är nyfikna på kontaktcentret är bjudna. Jennifer Benckert, enhetschef för kontaktcenter, berättar bland annat om vad ett kontaktcenter innebär, hur arbetet med införandet går till och hur kontaktcentret kommer att fungera.

Media är välkomna!

Datum: torsdag 16 nov
Tid: 18:00-20:00
Plats: Sessionssalen, Rosen, Trädgårdsgatan 21

Varför införs ett kontaktcenter?

  • En ingång för kommuninvånare och företag oavsett fråga. Det ska vara lätt att komma i kontakt med Norrköpings kommun.
  • Likvärdigt bemötande och service till alla.
  • Tack vare ett kommungemensamt kontaktcenter kan specialister och sakkunniga frigöra tid och får möjlighet att kunna arbeta mer effektivt.
  • Nyttja insamlad fakta och statistik från det som kommuninvånaren och företagaren frågar efter och skapa smarta processer utifrån det – till exempel nya e-tjänster.

Kontakt:
Jennifer Benckert
Titel: enhetschef, kontaktcenter
Telefon: 072-597 41 88

_______________________________________________________________________
Avsändare: Caroline Amnéus, presskommunikatör
Telefon: 0730-20 17 18

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken som börjar byggas 2017. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!