Home Locals - Norrköpings kommun Pressinbjudan: Invigning av bastu på Trumpetaregatan 2

Pressinbjudan: Invigning av bastu på Trumpetaregatan 2

0
Pressinbjudan: Invigning av bastu på Trumpetaregatan 2

Trumpetaregatan 2 är ett särskilt boende för äldre och personer med demenssjukdom. Boendet är även känt som Mariabacken och har finsk profil.

Nu har boendet utrustats med en efterlängtad bastu, som ska invigas. Det bjuds på musikunderhållning och korv med bröd.

Media inbjuds att närvara vid invigningen.

Datum: torsdagen den 30 november
Tid: klockan 14.00
Plats: Trumpetaregatan 2, Norrköping

Kontaktperson:
Lise-Lotte Hübsch
Titel: Enhetschef, Trumpetaregatan 2
Telefon: 011-15 12 72 eller 073-020 21 00

________________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken som börjar byggas 2017. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!