Home Locals - Norrköpings kommun Pressinbjudan: Möjliga alternativ för Femöresbron

Pressinbjudan: Möjliga alternativ för Femöresbron

0
Pressinbjudan: Möjliga alternativ för Femöresbron

Torsdagen den 18 januari ska tekniska nämnden fatta beslut om Femöresbrons framtid. Media är välkomna på pressträff där alternativen presenteras.

Medverkande: Karin Jonsson (C), ordförande tekniska nämnden, Åsa Sköldestig (S), vice ordförande tekniska nämnden samt Anna Boholm, projektledare Bro över Motala Ström

Datum: torsdag 11 januari 
Tid: klockan 11:00
Plats: Inre foajén, förvaltningshuset Rosen, Trädgårdsgatan 21

Kontakt:
Karin Jonsson (C)
Titel: kommunalråd och ordförande tekniska nämnden
Telefon: 073-205 42 60

Anna Boholm
Titel: projektledare Bro över Motala Ström
Telefon: 076-128 11 27

________________________________________________________________
Avsändare: Caroline Amnéus, presskommunikatör
Telefon: 0730-20 17 18

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!