Home Locals - Norrköpings kommun Pressinbjudan: Utdelning av kultur- och fritidskontorets stipendier

Pressinbjudan: Utdelning av kultur- och fritidskontorets stipendier

0
Pressinbjudan: Utdelning av kultur- och fritidskontorets stipendier

Den 16 januari delar kultur- och fritidskontoret ut sina årliga stipendier inom kultur- och idrottsområdet. Utmärkelserna Årets värdefulla idrottsförening och Årets värdefulla idrottsledare delas ut vid samma tillfälle.

Medverkande: Louise Malmström (S), kommunfullmäktiges ordförande, Olle Vikmång (S), kultur- och fritidsnämndens ordförande, Lena Cademan Ottosson, tf kultur- och fritidschef, Åsa-Karin Svensson, enhetschef kultur- och fritidskontoret samt Kristin Lönnqvist, distriktschef Östergötlands idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna.

Media är välkomna att träffa årets pristagare!

Datum: tisdag den 16 januari
Tid:
klockan 15:30-17:00
Plats:
Rådhuset, ingång Stora entrén mot Tyska torget (öppnas klockan 15:25)

Kontakt:
Olle Vikmång (S)
Titel: ordförande i kultur- och fritidsnämnden
Telefon: 070-687 15 38

Sandra Sandborg Johansen
Titel: handläggare kultur- och fritidskontoret
Telefon: 011-15 19 40

Ida Persson
Titel: handläggare kultur- och fritidskontoret
Telefon: 011-15 29 54 / 072-709 50 01

Länk till tidigare pressmeddelande om kultur- och fritidskontorets stipendiater

Länk till tidigare pressmeddelande om Årets värdefulla idrottsförening och Årets värdefulla idrottsledare

______________________________________________________________________
Avsändare: Caroline Amnéus, presskommunikatör
Telefon: 0730-20 17 18

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!