Home Locals - Norrköpings kommun Pressinbjudan: Träffa deltagarna i niornas melodifestival

Pressinbjudan: Träffa deltagarna i niornas melodifestival

0
Pressinbjudan: Träffa deltagarna i niornas melodifestival

För tionde året i rad anordnar Kulturskolan i Norrköping melodifestival för årskurs 9. Samtliga deltagare ställer upp med egenproducerade, nyskrivna låtar.

Nu ska representanterna från skolorna som lämnar bidrag träffas för första gången. Deltagarna presenteras tillsammans med festivalens sponsorer, gästartister och jury.

Media inbjuds att närvara.

Datum: tisdag den 20 mars
Tid: klockan 17.30
Plats: Kulturskolan, Fotbollsgatan 2, sal 339

Varmt välkomna!

Kontaktperson:
Ulla-Britt Eriksson
Titel: enhetschef/producent, Kulturskolan
Telefon: 073-020 04 95
_______________________________________________________________________________
Avsändare: Iréne Lidén, presskommunikatör
Telefon: 011-15 11 24

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!