Rapartisten Cleo kommer till Norrköpings fritidsgårdar

Cleo är en erkänd rappare samt grundare till det feministiska musikkollektivet Femtastic och FATTA!-kampanjen mot sexuellt våld. Den 28 mars kommer hon till fritidsgården Mångfaldshuset (Norrköpings fritidsgårdar) för att hålla workshopen ”Tell Dem”.

Workshopen ”Tell Dem” hålls för ungdomar 13-18 år och består av:

  • samtal om nervositet och prestation
  • röstkännedom, delivery och flow
  • låtskriveri, uppträdande och artisteri

Ungdomar som vill delta på workshopen kan anmäla sig till sin fritidsledare senast onsdagen den 21 mars. Anmälan är avgiftsfri.

– Det är fantastisk roligt att en av våra mer kända kvinnliga rapartister kommer till Norrköpings fritidsgårdar och håller i en workshop där både killar och tjejer kan bli inspirerade till att utveckla sitt musikintresse, säger Lars Zetterholm, verksamhetschef på Norrköpings fritidsgårdar väst.

Workshopen är enbart för deltagande ungdomar (ingen publik), men media är välkomna att intervjua Cleo, personal och/eller ungdomar som deltar:

Datum: onsdagen den 28 mars
Tid: klockan 18.00
Plats: Mångfaldshuset, Stockholmsvägen 21, Norrköping

Kontaktpersoner:
Lars Zetterholm
Titel: verksamhetschef Norrköpings fritidsgårdar (väst)
Telefon: 011-15 28 68

Anna Samuelsson
Titel: fritidsledare Mångfaldshuset (Norrköpings fritidsgårdar)
Telefon: 076-043 77 30
__________________________________________________________________
Avsändare: Iréne Lidén, presskommunikatör
Telefon: 011-15 11 24

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!