Home Locals - Norrköpings kommun Leif Lindberg går vidare till nytt uppdrag

Leif Lindberg går vidare till nytt uppdrag

0
Leif Lindberg går vidare till nytt uppdrag

Leif Lindberg avslutar sin tjänst som teknisk direktör i Norrköpings kommun, för att från och med den 13 augusti påbörja arbetet som samhällsbyggnadsdirektör i Linköpings kommun.

– Efter många år som ansvarig för tekniska kontoret i Norrköpings kommun känns det spännande och utmanande med ett nytt jobb. Samtidigt kommer det kännas tråkigt att lämna medarbetare och kollegor som jag verkligen uppskattat. Tekniska kontoret har de senaste åren haft en stark expansion och är i en spännande fas, jag önskar Norrköping och alla kollegor fortsatt framgång, säger Leif Lindberg.

– Jag vill tacka Leif Lindberg för ett gott samarbete och viktiga insatser för Norrköpings kommun. Jag önskar Leif lycka till i sin nya roll i grannstaden, säger Martin Andreae, kommundirektör.

Kontaktpersoner: 
Leif Lindberg
Titel: teknisk direktör
Telefon: 011-15 15 63

Martin Andreae
Titel: kommundirektör
Telefon: 011-15 34 01

________________________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!