Home Locals - Norrköpings kommun Pressinbjudan: Norrköpings kommun håller träningsskola i sina utegym

Pressinbjudan: Norrköpings kommun håller träningsskola i sina utegym

0
Pressinbjudan: Norrköpings kommun håller träningsskola i sina utegym

Norrköpings kommun har sju utegym och under maj månad kommer de att arrangera ett antal pass med träningsskola i dessa utegym. I träningsskolan lär de ut hur man tränar på ett utegym och ger tips på nya övningar. Träningsskolan är gratis för alla.

Media är välkomna att delta på träningsskolans första tillfälle:

Datum: måndag den 14 maj
Tid: klockan 17.30-18.30
Plats: utegymmet vid Getängen idrottsplats, Södra promenaden 74

Här kan du se en kortfilm inför passen med träningsskola

Kontaktperson:
Caroline Sandsjoe
Titel: anläggningsstrateg på kultur- och fritidskontoret
Telefon: 015-11 29 16
­­­­­­­­­­­_______________________________________________________
Avsändare: Iréne Lidén, presskommunikatör
Telefon: 011-15 11 24

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!