Pressinbjudan: Jubileumsrepetition på Kulturskolan

I år fyller Kulturskolan 50 år och det kommer att firas med jubileumskonserten ”Jakten i tiden” – en dramatisk berättelse där den mänskliga faktorn gjort att tiden blivit justerad. Skådespelarna Anita Ekerman och John Johansson driver berättelsen mellan de stycken där cirka 350 elever bjuder på sång- och musikinslag och där bilder guidar till olika miljöer.

”Jakten på tiden” är en familjeföreställning i två akter som bjuder på en blandning av alla Kulturskolans konstarter.

Media är välkomna att delta på repetitionen och/eller på konserten:

Repetition
Datum: söndagen den 27 maj
Tid: klockan 09.30 till 16.30
Plats: Kulturskolan, Fotbollsgatan 2

Olika grupper kommer att repetera olika tider på dagen, se bifogat dokument under Relaterat/ Dokument för mer information. Media är välkomna att delta på den tid som passar under dagen.

Konsert
Datum: onsdag den 30 maj
Tid: klockan 19.00, foajémusik från klockan 18.20
Plats: De Geerhallen, Dalsgatan 15

Kontaktperson:
Ulla-Britt Eriksson
Titel: enhetschef
Telefon: 073-020 04 95

Susanne Pehrsson
Titel: projektledare
Telefon: 073-780 77 56
_____________________________________________________________
Avsändare: Iréne Lidén, presskommunikatör
Telefon: 011-15 11 24

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!