Home Locals - Norrköpings kommun Inbjudan till pressträff inför kultur- och fritidsnämndens sammanträde

Inbjudan till pressträff inför kultur- och fritidsnämndens sammanträde

0
Inbjudan till pressträff inför kultur- och fritidsnämndens sammanträde

I samband med att handlingarna offentliggörs inför kultur- och fritidsnämndens sammanträde inbjuds media till en pressträff.

Pressträffen handlar om Dig-IT, ett digitaliseringsprojekt om inkludering och kultur, en minnestavla över Ingvar Anehed samt några nya uppdragsbidrag. Vid pressträffen sker en presentation, eventuella beslut fattas av nämnden den 12 juni.

Medverkar vid pressträffen gör Olle Vikmång (S), ordförande kultur- och fritidsnämnden och Maria Modig, kultur- och fritidsdirektör.

Datum: tisdag den 5 juni
Tid: klockan 13.00
Plats: Hageby bibliotek

Varmt välkomna!

Kontaktpersoner:
Olle Vikmång (S)
Titel: ordförande kultur- och fritidsnämnden
Telefon: 070-687 15 38

Maria Modig
Titel: kultur- och fritidsdirektör
Telefon: 011-15 29 26

_________________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!