Home Locals - Norrköpings kommun Pressinbjudan: Diplomering och prisutdelning för årets UngDrive-företagare

Pressinbjudan: Diplomering och prisutdelning för årets UngDrive-företagare

0
Pressinbjudan: Diplomering och prisutdelning för årets UngDrive-företagare

Affärsidéerna har varit många bland Norrköpings unga entreprenörer som deltagit i UngDrive under sommarlovet – allt från försäljning av olika produkter och tjänster till idrottsevenemang. Den 9 augusti är det dags för avslutning på Kårhuset Trappan, med diplom och prisutdelning.

Genom projektet UngDrive har drygt 20 gymnasieungdomar fått ta del av coachning, inspirerande föreläsningar, workshops och säljträning.

Media är välkomna på pressträff då priser till ”bästa säljare”, ”bästa arbetsmoral” och ”bästa säljfokus” delas ut. Vinnarna utses av en jury från Norrköpings kommun och näringsliv. Dessutom kommer ungdomarna berätta om sina erfarenheter som unga företagare.

På pressträffen medverkar representanter från Norrköpings kommun och unga entreprenörer som deltagit i projektet UngDrive kommer att vara på plats.

Tid: Torsdagen den 9 augusti
Klockan: 17:00
Plats: Kårhuset Trappan, Holmbogränd, Norrköping

Kontakt:
Britt Forsberg
Titel: näringslivsutvecklare
Telefon: 011-15 15 11 eller 073-020 22 84

Staffan Taylor
Titel: projektledare UngDrive
Telefon: 070-517 65 53

_____________________________________________________________________________________

Avsändare: Alexander Palombo, tf presskommunikatör
Telefon: 0730-20 14 67

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!