Home Locals - Norrköpings kommun Magnus Nilsson, vd, slutar

Magnus Nilsson, vd, slutar

0
Magnus Nilsson, vd, slutar

Magnus Nilsson, vd för Louis De Geer Konsert & Kongress och Upplev Norrköping, har meddelat att han kommer att sluta.

– Jag har under en längre tid funderat på att starta ett eget bolag för att bedriva konsultverksamhet. Åren inom turist- och besöksnäringen har gett mig erfarenhet och kunskap som jag känner att jag vill utveckla och delge, säger Magnus Nilsson.

Magnus Nilssons uppsägningstid enligt avtal är 6 månader och han kommer under den tiden att vara tillgänglig för uppdrag från sin arbetsgivare. Den dagliga operativa ledningen för bolagen övertas inom kort av andra personer.

– Vi vill tacka Magnus för det fina arbete som han har utfört och önskar honom varmt lycka till, säger Reidar Svedahl (L), ordförande Upplev Norrköping, och Eric Stuart (S), ordförande för Louis De Geer Konsert & Kongress.

Kontaktpersoner:
Magnus Nilsson
Titel: vd Louis De Geer Konsert & Kongress och Upplev Norrköping
Telefon: 070-655 99 59

Reidar Svedahl (L)
Titel: ordförande Upplev Norrköping
Telefon: 070-643 83 33

Eric Stuart (S)
Titel: ordförande Louis De Geer Konsert &Kongress
Telefon: 070-521 95 99

_________________________________________________________________________________________
Avsändare: Louise Flygt, kommunikationsdirektör
Telefon: 011-15 11 94

Let’s create Norrköping!
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let’s create Norrköping!