Home Locals - Norrköpings Flygplats Charterprogrammet med Ving från Norrköpings Airport för 2019 klart

Charterprogrammet med Ving från Norrköpings Airport för 2019 klart

0
Charterprogrammet med Ving från Norrköpings Airport för 2019 klart

Vings resor till sommaren 2019 från Norrköping Airport finns bokningsbara på Ving.se för alla som vill solsäkra semestern nästa sommar. Att resa direkt från Norrköping sparar både tid, pengar och miljö för de som bor i regionen. Från Norrköping Airport reser man direkt till de populära resmålen Mallorca, Rhodos, Cypern, Kroatien och Turkiet. Till Mallorca blir det ytterligare två avgångar i juni.

Även om stora delar av Sverige haft en varm och solig sommar är suget efter resor stort och det är många som vill förlänga sommaren med en sol- och badresa under hösten. Det är även många som redan nu vill försäkra sig om en semesterresa till nästa sommar. Inte minst barnfamiljerna eftersom många vet att man måste vara ute i god tid för att få de bästa rummen och de mest efterfrågade hotellen.

– Vi är glada att Ving fortsätter att satsa stort på charterresor direkt från Norrköping Airport och faktiskt ytterligare ökar sin kapacitet här ifrån i och med att Mallorca får ytterligare två avgångar och Cypern får något fler platser, säger Ola Matsson, VD Norrköping Airport. Totalt kommer Ving under sommarsäsongen 2019 att ha 66 avgångar fördelade på 5 olika resmål. Konceptet ”res hemifrån, inte bortifrån” står sig väldigt starkt och resenärerna sparar både tid, pengar och miljö på det sättet, fortsätter Ola Matsson, VD Norrköping Airport.

– Allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och som särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också de hotellen som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Norrköping Airport till flera av våra allra populäraste resmål, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Vings program från Norrköping sommaren 2019:

Mallorca: avresor tisdagar under perioden 23/4 – 25/6 samt fredagar under perioden 9/8 – 20/9

Kroatien: avresor lördagar under perioden 18/5 – 3/8

Cypern: avresor måndagar under perioden 20/5 – 14/10

Rhodos: avresor söndagar under perioden 11/8 – 22/9

Antalya, Turkiet: avresor måndagar under perioden 17/6 – 5/8

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta:

Fredrik Henriksson, kommunikationschef Thomas Cook Northern Europe, tel 0709-513124, fredrik.henriksson@thomascook.se
Ola Matsson, VD Norrköping Airport, tel 011-153711, ola.matsson@nrkairport.se

Via Norrköping flygplats når man totalt 15 destinationer. Vi är Sveriges äldsta flygplats för trafikflyg och ägs sedan 2006 av Norrköpings kommun. Norrköping flygplats har reguljärflyg till München med BMI Regional/Lufthansa och Visby med BRA under sommaren. Via Munchen når man 230 destinationer runt om i världen. Under sommarsäsongen finns också chartertrafik till Antalya, Kroatien, Cypern, Rhodos, Kreta, Kos, Kalymnos och Mallorca, Bulgarien och Montenegro. Vintertid kan man resa med charter till Gran Canaria 3ggr/v, Teneriffa, La Gomera och Kap Verde. Norrköping flygplats erbjuder även fraktflyg.