Svar på frågor

0
Svar på frågor

God morgon, som jag fortfarande är sjuk och mår inte alls bra så har jag ringt vårdcentralen. Så i dag får ni läsa endel av frågorna från min lilla frågestund i går. Resten av frågorna kommer i morgon eller i helgen. Tack så jätte mycket för alla fina kommentarer och frågor. Hoppas att ni blir nöjda med svaren.

•Är det jobbigt att få ihop livspusslet ?

-vilket livspussel? 😉 Vissa dagar är lättare än andra.

•Åh vad jag önskar att alla hade samma sätt att tänka runt den andra föräldern som du har.

Hur ser du på att låta en ny partner komma in i bilden? Att introducera någon ny i framtiden för lillkillen.

Jag tänker att sådant är jättesvårt, en del tror på kärleken om och om igen och det kommer in nya personer i deras barns liv, andra har svårt med att se att de själva, en ny partner och barnet är en familj tillsammans..

-Eftersom jag har blivit så sårad och dom killar som jag har dejtat så är jag livrädd för att träffa någon. Samtidigt som jag skulle vilja träffa rätt. Jag skulle bara introducera en partner för Loui om jag är säker på att det skulle hålla.

•1 Med tanke på att du tvingas vabba så mycket för staackars lilla Loui så förlorar du ju en del pengar, hur fungerar det ekonomiskt för dig som ensamstående i just den situationen?

2 Aldrig roligt att vabba och oavsett om man är två eller ensamstående så förlorar man pengar men det måste ju vara värra för dig som är ensma, hur löser du det?

3 Hur ser du på att träffa någon ny, är det något du skulle vilja eller känner du att ni klarar er själva?

-1. Även far jag har vabbat mycket så har jag gått runt. Även om vissa månader har vart snålare än andra månader så har vi så vi klarar oss. Vissa gånger så har jag fått pengar av mamma och pappa. 2. Jag har inte så mycket till val så jag är hemma med Loui när han är sjuk. Ibland kan jag få hjälp av mamma och hennes man. 3. Jag är livrädd för att bli kär och bli sårad även fast jag skulle vilja träffa den där dröm mannen.

•Åh jag har själv inga barn ännu så jag har egentligen massor av frågor😍😂 De som kom upp först var hur klarar man det överlag? Riktigt kass fråga kanske🙈

-Jag har ju vart ensamstående sen jag blev gravid så jag har bara funnit mig i allt. Så ställer jag inga höga krav på mig själv.

•Ställer frågan som jag gjorde förut då 😃 Om du får någon hjälp/förmån när det gäller att vabba och att vara borta från jobbet då du är ensam!

Du är fantastisk <3

-hjälpa med vabbning kan jag gå av mamma och hennes man. Annars finns de inte så mycket annan hjälp som jag kan få. Finns heller inga förmån vad jag vet. Tack så mycket det värmer 💕