Min min min min!

0
Min min min min!

God morgon, i dag mår bättre än vad jag har gjort i veckan. Lite snorig och lite tryck över bihålorna men de försvinner med hjälp av värktabletter. Vilken bra uppfinning värktabletter är. Jag kunde inte hålla mig längre så jag klippte lugg i går. Vi är inte så sams än, lugg stod rakt upp när jag vaknade i morse. Men jag trivs i lugg så jag hoppas att vi blir sams snart jag och luggen.

Försökte at en bild med Loui men ingen av dom blev bra. Så de blev en bild på mig själv. I dag ska vi äta tidigt lunch för att sen åka ut till mamma och gicke som Loui säger. Mammas man Micke har helt klart fått ett nytt namn av Loui. Gicke (Micke) har alltid vart en favorit för Loui. Faktiskt redan när Loui var nyfödd så ville han vara hos Micke när vi var där.

Loui är nu i den världen som allt är hans. Då menar jag verkligen allt! Ni har har större barn minns säkert perioden när era barn tyckte och sa min min min om precis allt. En lite små charmig period kan jag tycka men samtidigt lite jobbigt.

Någon dag ska jag skriva ihop ett inlägg om första gången Loui var sjuk i hög feber då var han endast 2 månader. Jag tänker att det blir skönt för mig och skriva om det. Som jag trodde att jag skulle förlora Loui.

Så vill jag återigen tacka för alla fina kommentarer. Dom värmer väldigt mycket ska ni veta.