Kylan kom fort

0
Kylan kom fort

God morgon, hur har ni det i kylan? 2 plus stod termometern på när jag gick upp. Visst är de lite kallt men lager på lager värmer en väldigt bra. Loui tog jag på vinterjacka, fuskolle, vintermössa, vinterjacka, vintervantar och raggsockor och skor. Så satt jag dit den varma sittdynan i vagnen. Åkpåse har jag gett upp nu, tror inte att Loui skulle få plats i den längre. När de blir ännu kallare så får han ta fällen i vagnen.

I går när vi åkte hem somnade Loui i vagnen, han var så trött. Han somnade sent i lördags. Väl hem så tvättade jag kläder och sen Loui overall som han har på förskolan. Så nu har han varma kläder där. Jag ska ta hem och tvätta de fodrade regnställe så de är rent till våren.

Lämningen gick hur bra som helst självklart så hade Loui med sig alla dina nappar i vagnen. Lite onödigt tyckte jag så nu ligger alla nappar i min ficka. Jag är tagga för jobb och nu hoppas jag att Loui håller sig frisk. Däremot så kan hans astma bli jobba som luften blir torrare när de är kallt och det kan påverka astman. Astma är en helt vetenskap, jag kan lite men inte allt. Har tänkt att skriva mer om Louis astma någon dag.