Home Bloggar - Norrköping Style Jennys vardag Från singel till ensamstående mamma

Från singel till ensamstående mamma

0
Från singel till ensamstående mamma

Kan ni tänka er vilken resa som jag har vart med om? Från jätte singel till ensamstående mamma. Jag själv är väldigt imponerad av mig själv och min resa genom åren som ni nu ska få ta del av. Vi startar från när jag var 23 år för dom andra åren var inga roliga år för mig. Jag mådde dåligt och hade panikångest. Så vi spolar fram till när jag bestämde mig för att må bra och ta tag i mitt liv. Jo, det gick bra utan någon samtalskontakt och mediciner.

Några månader innan jag skulle fylla 24 så bestämde jag mig för att gå ner i vikt och leva sunt. Det var en väldigt enkel resa måste jag erkänna. Jag började med LCHF och var ute och gick varje dag. Jag gick ner i vikt i bra takt och jag trivdes med mitt nya jag. Jag och min förra granne började gå milen varje dag. Det var så skönt! Jag sov så mycket bättre.

Mellan all nyttig mat, vänner, shopping och promenader så var jag enhel del på fester och på dejter. Vissa tyckte jag om lite mer än andra. Jag mådde bra och tyckte att livet var roligt och leva.

Självklart så drömde jag om att gifta mig och få barn efter att ha gift mig och bo i hus. Men så blev de inte riktigt. Jag blev gravid utan att jag ens hade en tanke på att bli gravid. Så när jag köpte ett graviditetstestet så trodde jag att tester ljög för mig. För hur kunde jag bli gravid så fort? Chocken kom och jag till slut så tog jag det bästa beslutet någonsin. Jag ska ha det här barnet.

Under graviditeten så mådde jag bra men hade foglossning och de var så jobbigt att ta sig upp från sängen, soffan, toan och en vanlig stol. Gå och handla var de värsta. Jag stannade säkert 20 gånger och de tog 1 timme och gå fram och tillbaka till affären. Vanligtvis så tar allt som allt ca 15 min fram och tillbaka.

Att just Loui kom till mig är så magiskt och underbart. Utan Loui så hade jag nog fortsatt med det livet som jag hade innan. Att få vara mamma till Loui är helt klart det bästa och fantastiska som har hänt mig. Jag är så tacksam och glad över att ha Loui i mitt liv. Även om han ger mig gråa hårstrån så är han så underbar. Så mycket som jag älskar Loui är så stort.