Så goda, om jag får säga det själv 😋

Skrev ju för ett tag sedan att jag gjort så goda muffins på några gamla bananer som ingen av oss ville äta längre. Dom går bara att äta rakt av om man så vill. Eller dela dom och ha lite smör och ost i mellan dom. eller göra små bitar av muffinsen och en bit brie på toppen till glöggen.

Bananamuffins fulltop
3 st. övermogna bananer
2 st. ägg
1 dl. mjölk (går bra med vilken som)
1 msk. solrosolja
2 msk. honung
2 dl. havregryn
2 dl. grovt mjöl (går bra med vetemjöl med)
1 tsk. bakpulver
1 tsk. kanel
1 krm. salt
1/2 dl. blåbär (jag hade färska amerikanska)
Skalad sötmandel, pumpafrön och solrosfrön eller dom nötter/frön som finns hemma.
Värm ugnen till 175 grader. Mosa bananerna, rör i ägg, olja, mjölk och sirapen. Ta sedan alla torra ingredienser och rör ner dom i smeten med och sist blåbären. Fördela smeten i muffinsformarna och strö över fröblandningen på muffinsarna. Grädda i ca. 30 minuter i mitten av ugnen.