Vem har tagit dom? 😕

0
Vem har tagit dom? 😕

Igår efter frukosten tog vi bilen och åkte iväg upp till La Marina för att plocka stora kottar, som jag och även gubben var 100% säkra på att vi sett där i somras.

När vi kom fram tog vi inte strandpromenaden ner utan gick in i skogen bland pinjeträden och började gå på kottjakt. Men när vi hade nått fram till havet till slut hade jag 4 st. kottar i min stora påse.

Vi tog oss ned till havet och gick strandremsan tillbaka tills vi skulle vika upp mot bilen igen. På vägen tillbaka slängde jag ut min lilla kottefamilj i sanden.

Vid parkeringen finns det 2 st. restauranger och vi satt oss vid en i solen och tog oss en varsin cortado (espresso med mjölk) innan vi åkte hem.

När vi kom ner till rondellen innan La Marina var det marknad där så vi tog oss en sväng på den. Gubben hittade blomstergubben som stod där och han hade krispiga tulpaner, men bara gula. Men 4€ för 10 st. oavsett vilken färg dom har, är ju superbilligt. Så vi slog till och köpte 2 knippen såklart.

När vi nästan var hemma svängde vi in på Chinosbutiken vid N332 och köpte 2 st. glas till Hyacinterna och en ny kruka till Gardenian.

Lugn, skön och avkopplande promenad.

 Vår första kotte som vi hittade.
 Efter ett tag kom vi ner till Stranden.
 Havet glittrade i solens sken.
 Fann ett sandhjärta när vi gick där.
 Sedan tog vi gångbron tillbaka till bilen och kottarna åkte ur påsen.
En cortado var gott i solgasset.
 Dom här glasen fick bli Hyacintvaser.
 Gubbens nya konstverk med sina Tillandsia.
Och cylindervasen full med krispiga tulpaner.