Budskapet lyser starkt i Carl Johans Park- vi älskar Norrköping

Skapad av: Upplev Norrköping

Plats: I <3 Norrköping kommer att stå i Carl Johans Park för att välkomna besökare och återvändande Norrköpingsbor till staden.

Norrköping gör något med människor. På platsen där meddelandet föregående år löd Today I Love You lyser i år klara och tydliga ord, när Carl Johans Park återigen fylls med budskap om kärlek. Den korta meningen hälsar tillresande besökare och återvändande Norrköpingsbor välkomna med en uppmaning till att sprida kärlek. Inte bara över Norrköping stad, utan över personer och platser i vår omgivning. Målet med de enkla orden är att väcka en tanke kring kärleken.

Vem och vad älskar du? Säger du det tillräckligt ofta, eller är det kanske underförstått? Får du chansen att njuta av det du älskar? Är det kanske en fotbollsmatch med vårt kära IFK Norrköping, en kväll med Norrköpings Symfoniorkester eller en fika på ett av stadens många caféer och konditorier. Och hur ser kopplingen ut mellan kärlek och stolthet? Den stolthet vi känner för vår stad gör den lätt att älska.

Ett Norrköping för alla. Som alla kan älska, en stad som alla Norrköpingsbor kan känna en stolthet över och en stad som besökare kan få chansen att lära känna. #iNorrköping