Jag känner mig färdig där

I helgen har vi varit helt upptagna av massor trotts, julpynt och tomte-nisse uppdrag!

Den här 2-3 års trotsen är något man verkligen kan bli gråhårig av… jag har till och med googlat hur man klarar sig igenom den på bästa sätt.
Jag tror till och med att Noah själv tycker det är jobbigt !

Men nu är det efter mycket om och men riktigt julfint här hemma hos oss, vi har pyntat nästan hela mellanvåningen. Övervåningen får vara som den är med undantag från någon julstjärna.

Idag fick Noah ett uppdrag av sin lilla nisse Nils, han tyckte att Noah hade bakat så fina pepparkakor och han hade hört att vi skulle få besök av Noahs farmor och farfar så Nils gav Noah kristyr i ett paket så att vi kunde måla pepparkakorna och bjuda på när vi skulle få besök idag. Noah var jätte duktig men han tröttnade väldigt fort, men det var roligt så länge de varade !

I morgon är det måndag igen men denna vecka kommer vara lite speciell för mig för det är min sista vecka på Skandiabanken. Kommer sakna vissa men jag känner mig väldigt redo för nya tag och nytt arbete 🙂

Pepparkaksbak

Årets julhörna 

Hade tydligen snöat? 

Kristyr på alla pepparkakor

Första advent