Magsjuka?

Vilken härlig morgon som jag vaknade upp till i dag. Vaknade upp av att Loui ligger och fiser och jag hör samtidigt som han fiser att det kommer bajs. Så som man oftast gör på spädbarn när dom bajsar. Mycket riktigt så var de löst och äckligt i blöjan. Stackarn som tycker att det var hemskt att bajsa. Så jag har ringt Loui förskola och dom trodde mycket väl att de kunde vara magsjuka. Så nu är vi hemma. Loui låter väldigt ynklig och inte alls pigg. Vi får se hur det utvecklar sig. Hoppas att det inte kommer någon spya.

Jag ska även känna på Louis öron för att se om han har ont i öronen. För han har knappt sovit i natt, har Loui inte hostat så har han gråtit och gnällt. Så vi är inte alls så pigga i dag.

Jag ska börja sammanfattat vårat år så när jag är klar så kommer de komma upp här med bilder och text.