Lite piggare

0
Lite piggare

I dag börjar jag dagen med en stor kopp starkt kaffe. Riktigt gott. Vi sitter nu i soffan och ser på barnkanalen Loui är piggare än i går. I går när vi gick upp låg Loui bara i soffan och ville inte ens gå. Det är inte likt honom när han är sjuk, han brukar orka vara uppe och röra på sig lite. Men i går Loui han mest i soffan rörde han på sig så grät grät han. Det blev 6-7 diarré blöjor i går vid 11 på förmiddagen så blev de sista. Än så länge har Loui fått behålla allt han har fått i sig. Skönt de.

Jag brukar inte få magsjuka så jag vet inte alls hur de känns. Mer än att jag vet att man blir helt slut och tycker att de är jobbigt.

Så i dag ska vi försöka komma ut och slänga den härliga blöjpåsen. Tyvärr så regnar det just nu så vi väntar lite med de. Men ut och få luft ska vi.

Även fast Loui är piggare i dag så är han inte helt bra gnällig och ont i magen. Ska försöka att få i Loui blåbärssoppa som mamma hängde på dörren i morse.

Jag håller fast vid dom här 48 timmars regeln så det inte smittas vidare. Så vi får några mysiga dagar hemma så hoppas jag att Loui piggnar till och får mer ork.

Nu har jag hittat ett sätt att inte bli så rastlös när jag vabbar. Nu spelar jag farmville på paddan 🙈