​Kalas i och utanför Värmekyrkan

Alla barn i världen har samma värde och ska ha samma rättigheter. Barnkonventionens dag är instiftad av Unicef och firas världen över. Vi firar med ett kalas i och utanför Värmekyrkan söndag 24 november. Klockan 15.00 tänds lyktorna på Holmentorget och klockan 16.00 startar firandet i Värmekyrkan.

Svenska Salongsorkestern, som består av musiker ur SON, spelar och barn från Norrköpings förskolor och skolor sjunger tillsammans med Ayla KabacaLeah Kojhasarle och kören Karamellerna. ung scen/öst framför låtar ur Honungsgrävlingen. Konserten kan man se och höra även utomhus på en storbildsskärm, där man också kan få reda på vad barnen tycker i intervjuer av Clara Wallman.
Det är fri entré!

Arrangemanget är ett samarbete med ung scen/öst och Utbildningskontoret i Norrköping.


Söndag 24 november 2019 16.00 Värmekyrkan, Norrköping

Svenska Salongsorkestern, barn från Norrköpings förskolor, Ayla Kabaca, Leah Kojhasarle och kören Karamellerna.
ung scen/öst framför låtar ur Honungsgrävlingen.

Konsertlängd: cirka 00:45

Fri entré

Norrköpings Symfoniorkester, bildades 1912 och består idag av 85 musiker. 

Norrköpings Symfoniorkester, SON, ses som en av de mest spännande orkestrarna i Skandinavien och genom utlandsturnéer och en omfattande cd-produktion åtnjuter SON stor respekt även på den internationella arenan.

Norrköpings symfoniorkester har sin hemvist i De Geerhallen, i Louis De Geer konsert & kongress. De Geerhallen ligger mitt i Norrköping, vid Motala ström, i det unika, historiska industrilandskapet. Konserthuset är inrymt i en gammal pappersfabrik, nu varsamt ombyggd till ett förstklassigt konserthus. Orkesterns andra hemmascen är Crusellhallen i Linköping Konsert & Kongress.

Norrköpings Symfoniorkester ingår, tillsammans med Östgötateatern, i Scenkonst Öst.

Författare: Norrköpings Symfoniorkester

Detta inlägg finns i sin helhet på Norrköpings Symfoniorkester – Aktuellt hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping