SON ställer in publik verksamhet under mars

SON har på grund av rådande omständigheter ställt in all publik verksamhet under mars månad. Detta innebär att den öppna repetitionen 17 mars och konserten 19 mars i Norrköping, 20 mars i Linköping och 21 mars i Stockholm inte blir av.

Om den planerade dirigentmasterproduktionen kommer att genomföras 26 mars blir det utan publik i salongen.

– Vi har gjort en risk- och konsekvensanalys som lett oss till slutsatsen att det är nödvändigt att ställa in den publika verksamheten i två veckor. För oss är publikens och personalens säkerhet det viktigaste, säger Pia Kronqvist, VD Scenkonst Öst.

– Det här ett tråkigt men nödvändigt beslut. Vi jobbar just nu febrilt med att planera hur verksamheten ska se ut efter dessa två veckor säger Henrik Marmén, konstnärlig chef SON.

All publik som bokat biljett kommer att kontaktas. Vi uppdaterar vår webb löpande med aktuell information.

För mer information och frågor kontakta Cilla Holmqvist, marknads- och kommunikationschef. 
011-21 85 00, 0727-042507

Norrköpings Symfoniorkester, bildades 1912 och består idag av 85 musiker. 

Norrköpings Symfoniorkester, SON, ses som en av de mest spännande orkestrarna i Skandinavien och genom utlandsturnéer och en omfattande cd-produktion åtnjuter SON stor respekt även på den internationella arenan.

Norrköpings symfoniorkester har sin hemvist i De Geerhallen, i Louis De Geer konsert & kongress. De Geerhallen ligger mitt i Norrköping, vid Motala ström, i det unika, historiska industrilandskapet. Konserthuset är inrymt i en gammal pappersfabrik, nu varsamt ombyggd till ett förstklassigt konserthus. Orkesterns andra hemmascen är Crusellhallen i Linköping Konsert & Kongress.

Norrköpings Symfoniorkester ingår, tillsammans med Östgötateatern, i Scenkonst Öst.

Författare: Norrköpings Symfoniorkester

Detta inlägg finns i sin helhet på Norrköpings Symfoniorkester – Aktuellt hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping