Home News Sport Viktig helg för både damerna och herrarna

Viktig helg för både damerna och herrarna

0
Viktig helg för både damerna och herrarna

Holmen har sedan väldigt många år varit en trogen supporter och partner till IFK Norrköping. Som huvudpartner till IFK Norrköping är Holmen med och stöttar samhällsengagemanget Lagandan och dam, herr och ungdomsakademin.

Det är verkligen en spännande helg som väntar, och den inleds med IFK Norrköping Dam – Örebro SK Söder imorgon klockan 13.00 på Östgötaporten. Damerna leder Divison 1 Södra Svealand med 22 poäng på åtta matcher: sju segrar och en oavgjord och den imponerande målskillnaden 37-3. Örebro SK Söder ligger fyra i tabellen med 16 inspelade inspelade poäng och är ett av lagen som jagar IFK i jakten på en plats till Elitettan. Damerna har ett tufft schema och morgondagens match är den femte på 15 dagar – bland annat har de mött just ÖSK Söder i Svenska Cupen förra veckan då det blev IFK-seger med 5-0.

  • Örebro kommer säkert vara väldigt revanschsugna efter cupförlusten förra onsdagen. Det blev större siffror än vad som speglade matchen. Som vanligt är poängen väldigt viktiga den här annorlunda säsongen, och kan vi lägga allt fokus på den här matchen och genomföra den enligt matchplan hoppas vi att resultaten och prestationen kommer att gå hand i hand, säger tränare Anna Eriksson.

På söndag klockan 17.30 tar herrarna emot serieledande Malmö FF på Östgötaporten. Åtta poäng skiljer mellan IFK Norrköping och Malmö FF inför matchen.

  • Malmö FF är kraftfulla och starka med ett bra spel där de tidigt sätter sina forwards i spel och lägger hårt tryck på sina motståndare i den sista tredjedelen. Det, tillsammans med bra skicklighet, gör att det är ett starkt Malmö vi möter, säger manager Jens Gustafsson inför matchen.

Passa på att köpa magasinet (klicka här) som vi tagit fram tillsammans med Holmen.

– För oss som huvudpartner känns det viktigt att kunna stötta klubben på flera olika vis. Samtidigt som vi bidrar till den långsiktiga utvecklingen av ungdomsverksamheten och seniorlagen, och inte minst ett ökat samhällsengagemang, så är det kul att även kunna bidra med en hållbar och klimatsmart pappersprodukt, säger André Skagervik, Marketing & Communications Director på Holmen Paper.

I helgen är Holmen matchvärd för både dam och herr, och i filmen ovan kan ni ta del av deras arbete med att skapa just hållbara pappersprodukter för morgondagen!

IFK Norrköping Dam – Örebro SK Söder: Lördag 13.00, Östgötaporten.
IFK Norrköping – Malmö FF: Söndag 17.30, Östgötaporten.

Författare: Erik Johansson

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Norrköping hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping