Home News Sport Jag står upp för Norrköping!

Jag står upp för Norrköping!

0
Jag står upp för Norrköping!

Pandemin har slagit hårt mot idrotten. IFK Norrköping står sig relativt starkt, men även vi tappar såklart stora intäkter.

Det är många supportrar, medlemmar och årskortsinnehavare som kontaktat föreningen med önskemål om att kunna bidra på flera sätt och därför öppnar vi nu upp möjligheten för alla årskortsinnehavare att avstå kompensation för missade matcher.

Självklart är förutsättningarna för att kunna göra det helt individuella och vi har full respekt för alla som inte har den möjligheten, men för de som väljer att avstå har vi satt ihop ett paket för att visa vår tacksamhet.

Väljer du att avstå kompensation för missade matcher så har du först och främst förtur på din plats till nästa säsong, och skulle det bli aktuellt att släppa in publik senare under denna säsong har du självklart samma möjligheter som alla andra årskortsinnehavare att gå på match.

Utöver detta får du även en speciellt framtagen halsduk som visar att du står upp för Norrköping och en Kamratstjärna att fästa på ditt årskort. Kamratstjärnan på årskortet ger dig rabatter i alla IFK Norrköpings verksamheter året ut: du får 15% rabatt på alla souvenirer i vår butik och på vårt kansli, du får köpa lunch i vår restaurang för 65 kronor istället för ordinarie pris 95 kronor och dessutom får du 50% rabatt på medlemskap Light på IFK Performance Center.

Författare: Erik Johansson

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Norrköping hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping