Home News Sport IFK Norrköping bjuder in till medlemsmöte

IFK Norrköping bjuder in till medlemsmöte

0
IFK Norrköping bjuder in till medlemsmöte

Föranmälan och medlemskort

Vänligen föranmäl dig så att vi kan iordningsställa lokal och beställa tilltugg och fika. Anmälan görs snarast till IFK Norrköpings SLO Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se. Medlemskort visas upp vid entrén.

Dagordning

Föreningens ordförande Peter Hunt hälsar välkommen och sedan följer en kort presentation av koncernens verksamheter av klubbdirektör Jens Magnusson. Peter Hunt ger aktuell information kring bland annat ekonomi och arena. Jens Gustafsson, Ingela Andersson och Tony Martinsson informerar om herrlagets, damlagets och akademins verksamheter.

Medlemmarnas frågor

Informationen under mötet kommer att hållas kort och mycket tid avsätts för medlemmarnas frågor. För att få bästa möjliga förutsättningar att svara utförligt på dessa frågor önskar vi att de skickas i förväg till Fredrik Nilsson senast tisdag den 13/10.

Övrigt

Medlemsmötet kommer att hållas på våning 4 på Östgötaporten och ingång sker vid entré 1. IFK Norrköping kommer att följa alla restriktioner och rekommendationer, och vid stort intresse kan mötet flyttas till Teknikhallen. Enklare tilltugg, kaffe och fika serveras på mötet.

Är du inte medlem i IFK Norrköping kan du bli det här.

Välkommen att anmäla dig! 

Författare: Erik Johansson

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Norrköping hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping