Home News Sport Viktig information till dig som vill se SEF Trophy

Viktig information till dig som vill se SEF Trophy

0
Viktig information till dig som vill se SEF Trophy

Turneringen brukar vanligtvis att arrangeras i samband med Gothia Cup, men i år tvingades Svensk Elitfotboll till ett annorlunda upplägg när pandemin satte stopp för evenemanget.

IFK Norrköping står som värd för turneringen den 26-30 oktober. På grund av nuvarande restriktioner kommer ingen publik tillåtas på plats. Föräldrar, anhöriga och andra som vill ta del av all spänning kommer istället kunna se samtliga matcher via Solidsport. Matcherna spelas på konstgräs, 2×30 minuter, och de två bäst placerade lagen i de sex grupperna, samt de fyra bästa treorna, går vidare till A-slutspelet. Övriga lag gör upp om placeringarna 17-24.

Så ser du matcherna

  • Matcherna sänds live på solidsport.com/sef-trophy. Med alternativet All access får du tillgång till alla matcher med repriser för 199 kronor.
  • IFK Norrköpings månadsprenumeranter på solidsport.com/ifknorrkoping ser matcherna utan extra kostnad – men! För att se matcherna behöver du en värdekod som du får genom att maila till marketing@solidsport.com. Skriv “Erbjudande: SEF Trophy” i ämnesraden och ange vilken mailadress du har kopplad till ditt abonnemang på Solidsport.

Författare: Erik Johansson

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Norrköping hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping