Home News Sport IFK Norrköping laddar upp på hemmaplan

IFK Norrköping laddar upp på hemmaplan

0
IFK Norrköping laddar upp på hemmaplan

  • Med tanke på det aktuella läget i världen med covid-19 så är det ett beslut som växt fram. Vi vill som förening bidra till en minskad smittspridning och skydda både oss själva och andra medmänniskor. Detta ligger dessutom i linje med den rekommendation som SEF gått ut med till sina medlemsklubbar. Vi har fantastiska faciliteter på Platinumcars Arena med både en uppvärmd konstgräsplan, Teknikhallen och IFK Performance Center så vår bedömning är att vi kommer att komma väl förberedda till säsongen. Vi har haft en stor samsyn kring detta i föreningen, säger klubbdirektör Jens Magnusson.

Laget, som inleder den kollektiva träningen imorgon tisdag, kommer alltså att förbereda sig inför säsongen hemma i Norrköping.

I slutet av februari börjar Svenska Cupens gruppspel och mer information om hur perioden fram till dess ser ut kommer framöver. IFK Norrköping inleder gruppspelet mot GIF Sundsvall hemma den 20/2 kl. 13.00. Därefter väntar Sandvikens IF borta den 28/2 kl. 13.00 och gruppspelet avslutas hemma mot IFK Göteborg den 7/3  kl. 17.30.

Författare: Erik Johansson

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Norrköping hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping