IFK Norrköping söker en kommunikatör på timmar

IFK Norrköping söker en driven kommunikatör på timmar där den huvudsakliga uppgiften är att bevaka matcherna som spelas i Elitettan och vara en resurs vid behov för herr- och juniormatcher. Du kommer till största delen att jobba självständigt med stöd av IFK Norrköpings kommunikationsavdelning.

En vecka kan bestå av följande uppgifter:

* Göra en intervju med spelare/ledare efter en träning för att sedan lägga ut på hemsidan som ett reportage inför match.

*  Liverapportera match på Twitter och lägga ut bild med halvtid- och fulltidsresultat på Instagram och Facebook.

* Skriva matchrapport efter match.

* Göra videointervjuer under träning och/eller efter match för att lägga ut på sociala medier.

För att klara av dessa uppgifter behöver du vara duktig på att utrycka dig i text och även veta hur man hanterar en kamera. Det är meriterande om du är duktig på att fotografera och behöver ha kunskaper i Photoshop sedan tidigare då det är det programmet IFK:s kommunikationsavdelning skapar mallar i för halvtid- och fulltidsresultat. Det är dessa mallar du som kommunikatör behöver kunna uppdatera och publicera.

Vi ser att du är en självgående och kreativ person som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill jobba extra hos oss på kvällar och helger. Kanske studerar du något med en inriktning mot kommunikation/journalistik och ser att detta jobb kan ge dig arbetslivserfarenheter inför det framtida yrkeslivet.

Är du rätt person för jobbet?

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till press@ifknorrkoping.se.

Sista ansökningsdag är den 28 januari – men urval sker löpande. Vänta därför inte med att söka.

Författare: Rebecca Candevi

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Norrköping hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping