Home News Sport Ishaq inför VSK hemma: “Vi ska visa upp vår bästa sida”

Ishaq inför VSK hemma: “Vi ska visa upp vår bästa sida”

0
Ishaq inför VSK hemma: “Vi ska visa upp vår bästa sida”

IFK Norrköpings Ishaq Abdulrazak har gått från klarhet till klarhet och är en av spelarna som ledarstaben hoppas mycket på inför säsongen 2022. Efter att ha blivit utflyttad till en kant 2021 är förhoppningen att han ska bli en viktig kugge tillbaka på innermittfältet. Det är en position som inte är några konstigheter för Ishaq då han spelat där under hela sina uppväxt.

  • Från jag var 7-8 år har jag spelat på innermittfältet och det var först när jag kom till Sverige som jag fick flyttas ut och även spela höger wingback. Men jag trivs bra på innermittfältet och ser fram emot att få spela där igen.

Hur känner du över gruppen med de nya spelarna som kommit in? 

  • Vi börjar lära känna varandra bättre nu och det känns som vi redan känner varandra bra. Ekpolo är redan en bra vän eftersom han är från Nigeria och man har en koppling och Daniel Eid har jag börjat lära känna bättre nu. Han är en riktigt bra spelare, säger Ishaq.

Under försäsongsträningarna sticker Ishaq fortsatt ut med sin teknik och sin snabbhet. Men även styrkan ser ut att ha utvecklats under månaderna med träning inför återstarten.

  • Vi tränar väldigt hårt under varje träning och tränar på gymmet. Det är väldigt bra, speciellt för mig som är ung att bygga upp styrka i både hjärta och kropp. Då utvecklas man på planen också, säger Ishaq.

Nu väntar Västerås SK som nästa test inför säsongen 2022.

  • Vi gjorde en bra match mot BP och nu ser vi fram emot den här. Vi ska visa upp vår bästa sida. För min egen del vill jag ge 100 procent för mig själv och för laget så vi utvecklas tillsammans för att nå våra mål.

IFK Norrköping – Västerås SK, söndag 6/2 15:00, Platinumcars Arena, NT 

  • Matchen sänds av NT och direktlänken till sändningen kommer du till genom att klicka här. NT har även ett erbjudande där du för 199 kronor kan du se alla de matcher som NTM sänder med IFK Norrköpings dam- och herrlag under tre månader samt få obegränsad tillgång till övrig sport- och nyhetsrapportering på NT.se, Corren.se och Folkbladet.se. Dessutom går en del av pengarna till IFK Norrköping. Klicka här för att teckna ditt abonnemang redan nu.
  • Allsvenskan 2022 och vissa träningsmatcher sänds på discovery+ –  använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang får IFK Norrköping en del av intäkten. Notera att paketet där man kan se allt från Allsvenskan & Superettan har bytt namn till Sport Premium. Månadspriset är 349kr/månad. Klicka här för att teckna abonnemang hos discovery+ och samtidigt stötta IFK Norrköping. 
  • Köp biljetter till matchen genom att klicka här. 

Författare: Rebecca Candevi

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Norrköping hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping