Home News Sport IFK-AFC: Publikinformation | IFK Norrköping

IFK-AFC: Publikinformation | IFK Norrköping

0
IFK-AFC: Publikinformation | IFK Norrköping

BILJETTER – FRI ENTRE

Till denna match är det gratis entré – det är bara att gå in utan att visa upp något. Nästa helg börjar Allsvenskan och Elitettan – förbered dig med att köpa årskort/biljetter HÄR.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

VM-läktaren och Curva Nordahl är öppna, och entréerna på Platinumcars Arena öppnar 60 minuter innan matchstart. Det är fri sittning på arenan.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK 

Sportbaren och kioskerna är öppna på Curva Nordahl och Västra läktaren. Restaurangen öppnar klockan 14.00 och serverar kalkonbröst med rosmaringräddsås, ugnsbakad potatis, gele & råstekt kål för 149kr.

PARKERING

Parkeringen på Södra plan är den här matchen öppen för allmänheten. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor. Betalning genom Swish.

SOUVENIRER

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren). Idag släpps den officiella matchtröjan 2022 till försäljning – den finns att köpa på arenan. 

 

IFK Norrköping-AFC Eskilstuna: Lördag 26/3 15.00, träningsmatch, Platinumcars Arena, discovery+.

Författare: Erik Johansson

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Norrköping hemsida.

Källa: Norrköpings Symfoniorkester, Norrköping