Inför Notvikens IK 2 – Parkalompolo IK

Äntligen match igen! Idag åker vi ner till Luleå för att möta Notviken 2 på Tunavallen kl.1515. Tyvärr har de lagt semifinalen i hockey-VM samma tid, men vi hoppas att TV3 får några tittare ändå.

Läget i laget är sisådär. Vi har ett flertal spelare på skadelistan (Stenman, Adam V, Löken, Hüseyin D) och några är borta av andra anledningar (jobb, dop, renskötsel..).. men som jag har nämnt tidigare så är det glädjande att vi ändå kan få ihop ett lag. Till dagens match får vi även förstärkning av Erik Lantto. Han är extremt sugen att ta revansch på “Notas” efter den snöpliga matchen i maj 2016 där han fick ett rött kort. Förutom Erik finns det flera i dagens trupp som är sugna att visa vad de går för i Parkatröjan! Dagens trupp blir en blandning av ungt och gammalt (läs: rutinerat) där vi har med oss fyra spelare födda på 2000-talet och två spelare födda på 70-talet.

Notas har en vinst och en förlust efter de två första matcherna. Deras division 3 lag är det enda som hittills är obesegrat så deras form smittar säkert av sig till andralaget. Likt oss har de en mix av rutin och ungdomlig entusiasm. I truppen har de även Notas-profilen Daniel Engberg.

Vi får verkligen se till att ha diciplin i försvarsspelet och utnyttja de chanser vi får framåt!

Läs “inför matchen” på Notvikens hemsida:
https://www.laget.se/NOTVIKENHERR/news/5554929/Starka-Parka-gastar-kan-bli-nagra-langisar

Publicerad: 2018-05-19 09:30