Holmas Lanthandel får ny ägare

Maria Nilsson med personal är peppade inför uppstarten av Holmas Lanthandel med ny ägare.

Maria Nilsson blir ny ägare av Holmas Lanthandel fr o m den 1 juni, en lanthandel som funnits i Kangos by sen 1800 talet och servar byns innevånare med det nödvändiga och som mötesplats.

– Utöver att tillhanda hålla dagligvaror ser jag denna butik som ett tecken på att Kangos lever och utvecklas och därför fanns ingen tvekan då Johan frågade mig om jag vill fortsätta driva butiken, säger Maria Nilsson som bosatt sig i Kangos efter att ha tidigare bott i Kiruna.

 

 

Holmas Lanthandel en mötes- och samlingsplats i Kangos med anor från 1800-talet.

Fortsatt satsning och nya grepp

Planerna för verksamheten är att fortsätta i samma goda anda som tidigare, en varm gemensam mötesplats och social samvaro med kaffe och fikabröd. Men det finns också nya satsningar som fredagsmys, lunch och olika happenings i butiken förklarar den nya ägaren.

– Jag är så glad och stolt att få ta över en sån fin butik av Sara och Johan som gjort butiken toppen fräsch tillsammans med personalen och sett till att Lanthandeln är en mötesplats och ett nav där Apotek, Post, Systembolag, Bensin m.m ingår, berättar Maria Nilsson

Maria Nilsson ser fram emot en spännande resa och lite av en nystart i livet och hälsar Kangosbor och andra välkommen till byns egna lanthandel.

Inlägget Holmas Lanthandel får ny ägare dök först upp på Holmas Lanthandel i Kangos.