Det blir en till turné för ”Alla vägar bort är en omväg hem”

I december var det ännu ovisst… Nu är beslutet taget!

Gällivare, Jokkmokk och Luleå kommer att få njuta av föreställningen ”Alla vägar bort är en omväg hem – Kaikki tiet poijes oon kiertotie kotia”.

Ensemblen samlas i Pajala 18:e februari för intensiva repetitioner och kickar igång turnén med en föreställning i Pajala på fredag 22 februari. 26 februari till 2 mars spelas 5 föreställningar för skolelever och 3 offentliga föreställningar.

Inom kort publiceras klockslag och plats på facebook och på vår sida för föreställningar.

Vi välkomnar Anna Åsdell från Gällivare som ersätter Elina Israelsson som är upptagen av arbete på Samiska teatern. Spännande att starta upp repetitionerna med en ny skådespelare i ensemblen. Kan bli hur bra som helst!